lördag 1 september 2012

En ny kristallkrona

 I förra veckan, fick Loviisan Aitta in  dessa "kristall"kronor med en så härlig patina, att jag bara måste köpa en sådan! Ej heller av dyraste slaget; 50,50€

Och till stugan bar det av med den. Prismorna är av plast, men dem har jag tänkt byta ut mot äkta, som jag råkar ha på lager. Tyvärr är det så lågt till tak just här (loftet ligger där ovanpå), att jag måste kapa av den fina kättingen.

2 kommentarer:

Maanvaiva sa...

Onpa kaunis <3

Anette Ryan sa...

Jättefin takkrona du hittat. Inte tänker man så mycket på att du behövt kapa kedjan inte. Själv letar jag fortfarande (om än inte så värst aktivt) efter något kul att hänga i hallen. Men här i Australien finns inget kul. Bara om man har superduper mycket pengar att spendera. Vanliga billiga lampaffärer där man har råd att handla håller inte med den stilen jag gillar. Har resignerat lite i lampfrågan. En dag springer jag nog på en bara, hoppas jag.
Ha nu en härlig start på den nya veckan. Själv ska jag ha barnen hemma i ytterligare en vecka då det är lov. Halvtid och jag lever fortfarande, det är bra gjort.
Vi hörs snart igen!
Kram Anette :-)