måndag 15 mars 2010

Mina morgontofflor och annat loppisköp

Silverkannan , från loppis, 8€ med äkta konstgjorda hortensior.


Den här klockan föll jag pladask för! Den kostade 11€, men jag kollade flere gånger, att fattas det nu en "nolla". Men nehe.


Den är VÄLDIG, för att vara en väckarklocka och ser ut vara minst 100 år gammal. Ängeln i betong har jag fått från Kamomillas lilla villa, dvs här ifrån!Jag fick en otrolig déjà vu upplevelse när jag såg de här röda små tofflorna loppis och en lapp stod det: morgontofflor från 1950-talet. Jag minndes plötsligt, att jag har haft ett par precis likadana - och jag har ett foto det, där jag står i dem! De andra lederskorna är också ett loppisfynd.
8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

"Äkta konstgjord" var ett bra uttryck :D
Jag börjar uppskatta såna mer och mer, blir ju faktiskt billigast i längden :P

Fleurette sa...

Hello my dear Pia, Your old clock is absolutely perfect!!!
Very, very beautiful!!!
Have a very nice evening and nice week:)
Big hugs
Fleurette

Kamomilla sa...

Åh jösses och du brukar säga att jag har loppistur?? Den där klockan är "to die for" verkligen fin!! Om jag besöker dig nån dag ska du nog kolla noga att min jacka inte putar misstänkt när jag åker hem... ;)

Härliga tofflor, kan du inte visa det fotot du har? :)

Solveig sa...

Tusen takk for koselig hilsen!
Så flotte og spesielle ting du viser! Jeg er spesielt svak for klokker og denne var helt spesielt vakker! De gamle skoene skaper en egen atmosfære - flott kjøp!
Så kjekt å stikke innom bloggen din.
Ha en nydelig morgendag!
Klem fra Solveig

Fågel Blå sa...

Godmorgon!
Åh så fina saker du hittade på loppis, klockan var ju helt gudomlig!
Tofflorna och skorna så fina!
ha en bra Dag!
Kram Kathrine

Anonym sa...

Trötta hälsningar från bibban, mamma.. <3 Natalie

Fruädel sa...

Klockor kan man aldrig ha för många och den där kannan! Undrar om inte min är på pricken lika?! Har nämligen legat nedpackad i fyra år nu så man har dålig koll på vad man har egentligen. Men förstå va roligt när jag packar upp alla saker sedan! Saker jag inte vet att jag har! Tror jag får ta med sig som "blodhund" när jag går på loppis! Du verkar hitta de vackraste sakerna! Tack snälla för dina fina kommentarer hos mig!!!!! Blir så glad så glad! Kram på dig!/ Tess

LENNU sa...

Onpa ihana herätyskello!