lördag 21 november 2009

På besök till Korpo

Tacka vet jag Gunilla, som gjorde mig och min väninna nyfikna på en inredningsbutik i Korpo, som vi tog oss ut till i går. Det var regn och rusk, men ack så otroligt givande! Och mysigt! Ängeln ovan, som ännu i går bodde i Amalias Hem, fick nu ett nytt hem i Åbo.


Den roliga vita lådan med fack, fick också följa med.Passar för många ändamål.


Och en liten låda finns underst.Julen kommer, pingeling. Lite granris, ett vackert band...ja, det skall jag göra! Också från den urmysiga boden Amalias Hem. Jag rekommenderar varmt en utflykt till periferin, bort från alla varuhus och köpcentra. Hela långa vägen ut till skärgården är en vila för själen!

4 kommentarer:

gunilla sa...

Alltid roligt att på något vis kunna ge lite ideér tillbaka, jag hämtar ju min inspiration av alla duktiga bloggare...och så va det ju roligt att få ett ansikte på "annat och blandat":)
Trevliga inköp du gjorde och besticken i lådan är absolut ett "vill ha"-objekt!!
Kramar från ett idag soligt Korpo!

Pia sa...

Hej Gunilla!
Jag säger det samma - att det var roligt att se ansiktet bakom "Gunilla"!!

Och tack, du gav visst en enorm idé! Att få oss att komma ut till Korpo, det var det trevligaste jag gjort på länge! En RIKTIG utflykt!

Kramar från ett soligt Åbo (tror jag åker i väg till Kimito i morgon, om vädret fortsätter såhär. Nu kan man ta sig en tur ut i skogen då äckligaste av allt äckel - älgflugorna - redan "lagt" sig)!

Lindas hus sa...

Så mye fint du har fått deg! engelen var nydelig og "skuffehyllen" står på min ønskeliste også! Ha en fortsatt deilig helg og kos deg masse! Klem

Vitaboet sa...

Hej hej vännen.

Jag förstår vad du menar, jag har också den lådan och jag bara älskar den. Bra med fack, då kan man byta ut tingen i, nu har jag ljus och silverbestick i min, men till jul ska ja ha kanelstänger osv, man får vara lite påhittig:).

Underbar ängel, så vacker som bara den.

Önskar dej en underbar kväll vidare.

Kramar Camilla