torsdag 3 december 2009

Oj, så nyttigt?Jag tänkte att den här grejen kommer jag att ha stor nytta av, som jag hittade hos Pastella, en mysig inredningsaffär utanför Åbo, i Patis.Och som synes; verkligen viktiga, i dagligt bruk använda saker hänger till hands. Hah!Lite kråkbärs ris (eller vad de nu heter) och el-ljus.
Pepparkasformarna är jag mycket stolt över, för de kommer från ett mycket gammalt och välkänt, redan nedlagt bageri här i Åbo. Fick flera stycken av min granne "eftersom du samlar på allt annat skrot också".

4 kommentarer:

Fruädel sa...

Va fint att du också har grannar som tänker kasta och sen minns att det finns en skrotsammlare i byn, hihi! Jag är så tacksam för mina! Och jo jag är så glad att få bygga som vi vill och ha en duktig karl som ställer upp på alla idéer :-) men nu bor vi ju i gästhuset som vi byggde första året ( innan vi fått bygglov, tog 3 år) och de 22 kvm börjar kännas trånga nu! Men det är ett bra sätt att vänja sig vid att bara ha det nödvändigaste och det fungerar faktiskt väldigt bra trots allt, men det är tur att man åker till jobbet på dagarna! Hihi!
Kram på dig! / Tess

siirisofia sa...

Hei!
Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ja hyvä niin. Tykkään tyylistäsi ja tulen toistekin. Liityin myös lukijaksi. Taidan asuakin aika lähellä ;)Samoja kauppoja kolutaan!

Lindas hus sa...

Herlig! du er bare så utrolig kreativ til å finne på ting! Kos deg videre snuppa! Klem

Bette sa...

Så fint du gjør det!! Likte godt de gamle pepperkakerformene;o)
Ja,sant det ble bra med kjøkkenhånduker som servietter! Billig og fint;o)
Disse kommer til å bli brukt på julaften også!

Ha en herlig helg!
Klem fra Bette♥